Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home2/bigsite/public_html/blog/post.php:40) in /home2/bigsite/public_html/function.php on line 173

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home2/bigsite/public_html/blog/post.php:40) in /home2/bigsite/public_html/function.php on line 173
ساحل افتاب12 ساحل افتاب12 .

ساحل افتاب12

شرايط تحصيل در اسپانيا قسمت 4


شرايط تحصيل در اسپانيا

دانشگاه هاي اسپانيا دولتي و خصوصي هستند و تحصيل در دانشگاه هاي خصوصي هزينه هاي بالاتري نسبت به دانشگاه هاي دولتي خواهد داشت . حدود هزينه تحصيلي براي دانشگاه هاي دولتي در مقاطع تحصيلي كارشناسي ارشد 3600 تا 6000 يورو ودر مقطع دكترا حدود 500 يورو مي باشد كه البته دريافت بورسيه در مقطع دكترا و در دانشگاه هاي دولتي بسيار راحت تر است .

هزينه هاي دانشجويان در اين كشور شامل هزينه هاي تحصيلي ، مسكن ، خرود و خوراك و رفت و آمد مي شود . به غير از هزينه هاي تحصيلي يك دانشجو براي داشتن يك زندگي متوسط در اسپانيا بايد حدود 700 يورو هزينه كنند.

تعطيلات بين سال هاي تحصيلي در اسپانيا هم همان تابستان مي باشد و از  اواخر ماه جولاي تا اواسط سپتامبر ادامه خواهد داشت . دانشجوياني كه از اتاق ها و مكان هاي دانشجويي براي زندگي استفاده مي كنند  مي توانند در صورت نياز مدت تعطيلات را هم از اين مكان ها استفاده نمايند كه البته بايد درخواست بدهند .

دانشجويان خارجي كشور اسپانيا حدود 30 درصد در هزينه هاي درماني تخفيف مي گيرند اما در صورتيكه بخواهند تمام هزينه درماني آنها پرداخت شود بايد بين 60 تا 100 يورو ماهيانه پرداخت نمايند . دانشجويان اين كشور پس از دريافت اقامت تحصيلي خود مي توانند براي اقوام درجه يك خود مانند پدرو مادر و همسر و فرزند هم درخواست ويزا نمايند كه البت هبايد حداقل سه ماه از اقامت او گذشته باشد .

همچنين دانشجوياني كه اقامت تحصيلي آنها درست شده است مي توانند براي كمك به هزينه هاي تحصيلي و زندگي خود در اين كشور بصورت پارت تايم و نيمه وقت و نهايتا 3 روز در هفته مشغول كار باشند . اما بيشتر دانشگاه هاي بين المللي و درجه يك اسپانيا براي دانشجويان خود كه خواهان فراگيري زبان اسپانيايي هستند با ارائه تسهيلات مناسب اين دوره ها را توسط خود دانشگاه برگزار مي كنند . اين دوره ها بصورت فشرده و نيمه فشرده و يا بصورت معمولي در بعد از ظهر ها برگزار مي شود و هزينه آن بسته به نوع دوره بين  200 تا 700 يورو تمام خواهد شد كه با اين توجه توصيه مي شود زبان اسپانيايي را قبل از دريافت ويزاي تحصيلي در اسپانيا در ايران فرا بگيريد .

دانشجوياني كه متاهل هستند براي انتقال همسر خود به اين كشور بايد پس از دريافت اقامت دانشجويي خود اقدام نمايند كه ممكن است فرآيند انتقال همسر به اسپانيا بين 6 تا 7 ماه زمان ببرد . نهايتا اينكه ويزاي تحصيلي داراي محدوديت زماني نيست و مي توانيد اين ويزا را براي ورود و خروج متناوب تهيه نماييد .

‌‌

براي مطالعه ادامه مطلب سايت گردشگري سياحتگران ساحل آفتاب مراجعه فرماييد و همچنين براي اطلاعات بيشتر با كارشناسان و متخصصين ساحل آفتاب تماس بگيريد .
 

travel.sahelaftab.com

 02188656892


برچسب: ،
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۷ آبان ۱۳۹۶ساعت: ۰۹:۱۸:۰۴ توسط:ساحل افتاب موضوع:

ارسال نظر
نام :
ایمیل :
سایت :
پیام :
خصوصی :
کد امنیتی :